T-bone Sezonowany na Sucho 900 g

Dostępność: dostępny
Dostawa: 18 - 19 lipca
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 153,00 zł
  (1 kg = 170,00 zł )
153.00
ilość szt.
Zyskujesz 15 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Marmurkowy T-bone sezonowany na sucho

  • Sezonowany na sucho 30 dni
  • Marmurkowy
  • Mięso z bydła z polskich hodowli zlokalizowanych w centralnej i wschodniej Polsce
  • Stek z jałówki, mieszanych ras mięsnych (głównie rasy Limousine)
  • 7 dniowa gwarancja przydatności do spożycia
  • Zapakowany vacum

Steki T-Bone składające się z większej polędwicy i rostbefu rozdzielonych kością w kształcie litery T.

Czym wyróżniają się steki prime w naszym sklepie?

  • Wybrane kawałki mięsa o większej marmurkwatości
    Marmurkowatość to zawartość tłuszczu w steku. To widoczne na zdjęciu białe przeżylenia na jego powierzchni. Tłuszcz jest nośnikiem smaku i pozytywnie wpływa na doznania kulinarne.
  • Sezonowanie "na sucho"
    Sezonowanie na sucho to specjalny proces dojrzewania mięsa w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. Jest bardziej kosztowny niż sezonowanie "na mokro" ponieważ mięso traci na wadze podczas dojrzewania jednak sprawia to, że jest wyjątkowo delikatne i miękkie.

Dzięki temu możesz mieć pewność, że otrzymasz produkt najwyższej klasy.

Sposób pakowania

Każdy stek jest pakowany próżniowo

Na opakowaniu naklejona jest etykieta z podanym terminem przydatności do spożycia.

Steki można zamrażać w opakowaniach, w których są dostarczane.

Termin przydatności do spożycia

Termin przydatności do spożycia to 7 dni od daty zapakowania.

Wysyłamy towar w dniu pakowania lub maksymalnie 1 dzień po zapakowaniu.


Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Blog wpisy
Filozofia marki
Filozofia marki

Pochodzenie mięsa dostępnego w naszym sklepie

Wołowina dostępna w naszym sklepie jest polskiego pochodzenia. Kupujemy je z niewielkiej ubojni na Podkarpaciu. Mięso pochodzi z bydła rasy Simental lub Limousine.

Steki są przez nas sezonowane na sucho przez minimum 30 dni.

Jak zabezpieczamy towar do wysyłki?

Mięso i wędliny dostarczamy w opakowaniach termicznych dodatkowo zabezpieczonych wkładami chłodzącymi.

WIĘCEJ O SPOSOBACH DOSTAWY

Filozofia firmy
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl