Jak usmażyć steka na patelni? Kompletny poradnik
Marzysz o tym, aby przygotowywać piękne, soczyste i idealnie wysmażone steki? Przedstawiam kompletny przepis.
Steki z mięsa sezonowanego na sucho są miękkie i bogate w smaku. Mają również charakterystyczne nuty orzechowe.
Proces sezonowania na sucho polega na przechowywaniu dużych elementów wołowych w odpowiednich warunkach przez określony czas. Nasze steki sezonujemy na sucho od 30 do 40 dni.
Steki, które nie były sezonowane lub były sezonowane za krótko, po ugrillowaniu będą twarde i bez smaku.
Sezonowanie na sucho nadaje stekom wyjątkowy smak, ale powoduje utratę wagi całego elementu i powstanie sporej ilości odpadu. To przekłada się na wyższą cenę takich steków.
Dzięki temu możesz mieć pewność, że otrzymasz produkt najwyższej klasy.
Każdy stek jest pakowany próżniowo.
Na opakowaniu naklejona jest etykieta z podanym terminem przydatności do spożycia.
Steki można zamrażać w opakowaniach, w których są dostarczane.
Termin przydatności do spożycia to 14 dni od daty zapakowania.
Wysyłamy towar w dniu pakowania lub maksymalnie 1 dzień po zapakowaniu.
Marzysz o tym, aby przygotowywać piękne, soczyste i idealnie wysmażone steki? Przedstawiam kompletny przepis.
Wołowina dostępna w naszym sklepie jest polskiego pochodzenia. Całe elementy selekcjonujemy, kupujemy z ubojni i dojrzewamy na Podkarpaciu. Mięso pochodzi z młodego żeńskiego bydła ras mięsnych.
Wieprzowina pochodzi 100% z polski i pozyskujemy ją z naszej własnej ubojni. Świnie kupujemy od rolników z małych gospodarstw na Podkarpaciu. Nie jest to żywiec wieprzowy chowany w sposób przemysłowy na wielkich fermach. Dzięki temu mięso jest dużo bardziej delikatne i lepsze w smaku.
Mięso i wędliny dostarczamy w opakowaniach termicznych dodatkowo zabezpieczonych wkładami chłodzącymi. Dajemy 100% gwarancji na to, że produkty dotrą do Ciebie świeże.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.