Jak usmażyć steka na patelni? Kompletny poradnik
Marzysz o tym, aby przygotowywać piękne, soczyste i idealnie wysmażone steki? Przedstawiam kompletny przepis.
Niezwykle popularny stek z rostbefu. Jest delikatniejszy i nieco mniej otłuszczony niż stek z antrykotu.
Mięso dobieramy z małej ubojni na Podkarpaciu i sezonujemy na sucho przez 30 dni.
Dzięki temu możesz mieć pewność, że otrzymasz produkt najwyższej klasy, gotowy do przygotowania na Twoim grillu.
Jeden stek to porcja dla jednej osoby.
Każdy stek osobno jest zapakowany jest próżniowo.
Steki można zamrażać w opakowaniach, w których są dostarczane.
Na steki bez kości dajemy gwarancję 7 dni od daty porcjowania i zapakowania.
Data pakowania i przydatności do spożycia podana jest na etykiecie produktu.
Towar zawsze wysyłamy w dniu pakowania lub maksymalnie 1 dzień po zapakowaniu.
Marzysz o tym, aby przygotowywać piękne, soczyste i idealnie wysmażone steki? Przedstawiam kompletny przepis.
Wołowina dostępna w naszym sklepie jest polskiego pochodzenia. Całe elementy selekcjonujemy, kupujemy z ubojni i dojrzewamy na Podkarpaciu. Mięso pochodzi z młodego żeńskiego bydła ras mięsnych.
Wieprzowina pochodzi 100% z polski i pozyskujemy ją z naszej własnej ubojni. Świnie kupujemy od rolników z małych gospodarstw na Podkarpaciu. Nie jest to żywiec wieprzowy chowany w sposób przemysłowy na wielkich fermach. Dzięki temu mięso jest dużo bardziej delikatne i lepsze w smaku.
Mięso i wędliny dostarczamy w opakowaniach termicznych dodatkowo zabezpieczonych wkładami chłodzącymi. Dajemy 100% gwarancji na to, że produkty dotrą do Ciebie świeże.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.