Jak usmażyć steka na patelni? Kompletny poradnik
Marzysz o tym, aby przygotowywać piękne, soczyste i idealnie wysmażone steki? Przedstawiam kompletny przepis.
Tłuszcz wołowy - idealny do smażenia steków.
Przetopiony i zapakowany w pudełeczka po około 185 g.
Można na nim smażyć w bardzo wysokiej temperaturze (łatwo zbudować "crust" na stekach)
Nie zmienia smaku wołowiny - perfekcyjnie nadaje się do smażenia steków!
Marzysz o tym, aby przygotowywać piękne, soczyste i idealnie wysmażone steki? Przedstawiam kompletny przepis.
Wołowina dostępna w naszym sklepie jest polskiego pochodzenia. Całe elementy selekcjonujemy, kupujemy z ubojni i dojrzewamy na Podkarpaciu. Mięso pochodzi z młodego żeńskiego bydła ras mięsnych.
Wieprzowina pochodzi 100% z polski i pozyskujemy ją z naszej własnej ubojni. Świnie kupujemy od rolników z małych gospodarstw na Podkarpaciu. Nie jest to żywiec wieprzowy chowany w sposób przemysłowy na wielkich fermach. Dzięki temu mięso jest dużo bardziej delikatne i lepsze w smaku.
Mięso i wędliny dostarczamy w opakowaniach termicznych dodatkowo zabezpieczonych wkładami chłodzącymi. Dajemy 100% gwarancji na to, że produkty dotrą do Ciebie świeże.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.